ING Bank

De ING Bank is een van origine Nederlandse bank die internationaal actief is. ING staat voor Internationale Nederlanden Groep en ontstond in 1991 door een fusie van de NMB Postbank Groep en verzekeraar Nationale Nederlanden.
De bank heeft 8,1 miljoen Nederlandse klanten biedt onder andere betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, levensverzekeringen en pensioendiensten aan. De creditcard die ING hun klanten aanbiedt is van Mastercard. De bank is opgericht in 1881 en onderdeel van de ING Groep. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en op dit moment heeft de bank ongeveer 52.000 werknemers, waarvan ruim 13.500 in Nederland.

Betaalrekeningen ING Bank

Impressie web portaal ING Bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er zijn op dit moment twee verschillende soorten betaalrekeningen bij ING. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

  • ING Betaalrekening
  • Gezamenlijke ING Betaalrekening
  • Kinderrekening
  • Jongerenrekening
  • Studentenrekening

Klanten beoordelen de ING spaarrekening met een cijfer 7. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.