Knab

Knab is een internetbank en een dochteronderneming van Aegon. Knab, wat van achter naar voren gelezen bank betekent, heeft als doel om klanten zelf over hun geld te laten beslissen door transparante producten en handige hulpmiddelen aan te bieden. Omdat Knab een online bank is, heeft de bank geen filialen en eigen pinautomaten. De bank heeft meer dan 155.000 klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en zakelijke producten aan. De klanten van Knab kunnen bij het aanvragen van een creditcard kiezen uit American Express en Visa. Knab is opgericht in 2012 en onderdeel van het moederbedrijf AEGON Bank. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hoofddorp en op dit moment heeft de bank ongeveer 166 werknemers.

Betaalrekeningen Knab

Impressie web portaal Knab met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er zijn op dit moment twee verschillende soorten betaalrekeningen bij Knab. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

Klanten beoordelen de Knab spaarrekening met een cijfer 8. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.