Rabobank

De Rabobank is de grootste bank van Nederland. Vanaf 1895 ontstonden kleine banken die uiteindelijk samen de Rabobank zijn geworden. De Rabobank is in handen van de Rabobank Groep en de bank heeft ook in het buitenland verschillende vestigingen.

De Rabobank is uniek in het feit dat de organisatie bestaat uit coöperaties waarbij klanten lid kunnen zijn. De bank heeft ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, hypotheken, pensioendiensten en zakelijke producten aan. De creditcard die de Rabobank hun klanten aanbiedt is van Mastercard. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht en op dit moment heeft de bank ruim 27.000 werknemers in Nederland.

Betaalrekeningen Rabobank

Impressie web portaal Rabobank met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er zijn op dit moment zes verschillende soorten betaalrekeningen bij Rabobank. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

  • DirectPakket
  • BasisPakket
  • TotaalPakket
  • Rabo Jongerenrekening
  • Rabo StudentenPakket
  • Exclusieve rekening

Klanten beoordelen de Rabobank spaarrekening met een cijfer 6,9. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.