Triodos Bank

De Triodos Bank is een bank die zich richt op vernieuwend bankieren. De bank heeft vestigingen in meerdere landen en is zichtbaar actief in de ontwikkeling van duurzame energiebronnen, kunst en cultuur, milieubescherming, enz. Triodos bank investeert het geld van hun klanten in maatschappelijk verantwoorde, duurzame en lokale initiatieven.

In 2009 werd de bank uitgeroepen tot de duurzaamste bank ter wereld. De Triodos bank heeft bijna 700.000 klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en zakelijke diensten aan. De Triodos biedt hun klanten zelf geen creditcard aan. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zeist en op dit moment heeft de bank ruim 1.250 werknemers.

Betaalrekeningen Triodos Bank

Impressie web portaal Triodos Bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er is op dit moment één soort betaalrekening bij Triodos. U kunt een rekening eenvoudig online openen. Maar u dient wel een betaalrekening bij een Nederlandse bank te hebben.

  • Internet Betaalrekening

Klanten beoordelen de Triodos spaarrekening met een cijfer 6,1. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.