Lening Oversluiten

Je huidige lening oversluiten en openstaande schulden afbetalen met een lening is het beste wat je nu kunt doen om je geldzaken vandaag op orde te krijgen

Besparen is niet leuk. Gelukkig hoef je maar op één soort uitgave te besparen om je geldzaken op orde te krijgen. Blijf lekker leven en doe vooral veel leuke dingen. Maak een einde aan de betutteling en neem vandaag de enige juiste financiële beslissing als je meerdere schulden, leningen of openstaande betalingen hebt.

Hier kun je geld lenen om schulden af te lossen voor lagere maandlasten:

[wptb id=5922]

• Bespaar maar op één ding
• Doe vooral leuke dingen
• Krijg lagere maandlasten
• Meer besteedbaar inkomen
• Hou geld over
• Nooit meer rood staan
• Betaal minder rente

Lening Oversluiten en Bijlenen

Als je financieel orde op zaken wilt stellen is het samenvoegen van bestaande leningen zoals doorlopend krediet en creditcardschulden, in combinatie met het wegwerken van je roodstand, het beste wat je kunt doen.

Schulden ontstaan soms geleidelijk, soms snel. Eén ding is zeker, het is ontzettend lastig om ze weg te werken als je elke maand veel moet aflossen. Schulden kunnen bovendien een verstikkende werking hebben op je dagelijkse leven.

Je denkt er constant aan en moet elke uitgaven afwegen en nee zeggen tegen leuke dingen. Wanneer je zo in de knel komt, dat je de huur niet meer kunt betalen, of je noodgedwongen op een dieet bent van oud brood met pindakaas, of erger, havermout met water – dat laatste heb ik van een vriend, dan is je lening oversluiten en bijlenen een uitkomst.

Lees verder hoe je vandaag nog jouw geldzaken op orde kunt krijgen
Pak de oorzaak van je schulden aan. Zijn er onverantwoorde uitgaven, of is een verslaving aan de orde? Ik hoop van niet, want daar moet je dan natuurlijk eerst iets aan doen en professionele hulp zoeken.

Meestal is het ‘gewoon’ een kwestie van een gebrek aan inkomsten en onvoorziene omstandigheden uit het verleden met een financiële nasleep.

Bespaar maar op één soort uitgaven

Ik heb altijd bespaartips als oplossing voor geldzorgen met minachting gelezen. Beknibbelen op leuke en zelfs essentiële dingen is niet leuk en het heeft vrij weinig zin.

Hoeveel kun je maximaal besparen? Twintig of dertig procent van je maandelijkse uitgaven misschien? Stel, je verdient 1685 euro en alles gaat op. Dan hebben we het over maximaal 500 euro om te besparen.

Als je kijkt naar je inkomsten, dan is er geen limiet aan wat je kunt verdienen.

Natuurlijk is 500 euro besparen mooi meegenomen, maar bedenk dat als je daarvoor je auto moet opgegeven, je niet meer naar een beter betaalde baan kunt rijden.

Lening oversluiten om te besparen
Bespaar op je maandlasten en hou geld over voor leuke dingen.

Een baan waarbij je er méér dan 500 euro op vooruit gaat.

Zelfs al geef je een maand niks uit. Dan is je winst 1685 euro, plus een stapel rekeningen op de mat en een lege koelkast.

Verdien je nu het minimumloon? Er zijn zat mensen die het dubbele verdienen, zeg 4000 euro per maand, of 6000. Waarom jij niet?

Voordat je kunt denken aan je carrière, of andere verdienmogelijkheden, moet je eerst je huishoudboekje op orde hebben. Dat geeft rust en overzicht.

Als je dan kijkt naar je uitgaven is er één soort uitgave waar je wel op moet besparen. Namelijk de rente en aflossing van je schulden.

Het aflossen van schulden en rentebetalingen zijn de meest vervelende betalingen om te doen. Je kunt ze niet uitstellen, want dan moet je meer betalen, of erger…

Er is gelukkig een manier om je maandelijkse aflossing flink omlaag te brengen en meer financiële speelruimte te creëren.

Bestaande Lening Oversluiten

Zet nu al je leningen en creditcardschulden om naar een persoonlijke lening met een vaste, langere looptijd, en lage maandlasten.

Bij een bestaande lening oversluiten betaal je uiteindelijk meer, doordat de looptijd langer is, maar de lagere maandelijkse lasten geven je weer ruimte om te leven…

Dat geeft je financiële rust. Wat essentieel is om je te kunnen focussen op het genereren van meer inkomsten.

Zodra er een keer een meevaller is, los je gewoon alles in één keer af. Vaak ben je sneller van je schulden af dan je nu misschien zou denken.

Nooit meer rood staan

Stel dat je 1000 euro rood staat, en elke maand net boven nul komt (om voor het einde van de maand weer dik in de min te staan), dan is min 1000 euro je nieuwe nul-punt. Dat is een kostbaar geintje. Roodstand is vele malen duurder als een persoonlijke lening.

Daar moet je dus van af. Jouw roodstand en lening omzetten in een persoonlijke lening is de oplossing.

Het liefste staat er gemiddeld 500 of 1000 euro op je rekening. Als je dan af en toe de nul aan tikt is het prima.
Tel daarom altijd bij het oversluiten van je leningen een buffer op van een paar honderd, of duizend euro, om meer financiële ruimte te creëren.

Nooit meer rood staan is het motto.

Geld lenen om schulden af te lossen

Stel, je hebt door onvoorziene omstandigheden een creditcard schuld van 2000 euro opgebouwd, je staat met 1000 euro al maximaal rood en je moet de huur nog betalen.

Dan ontvang je jouw salaris van 1685 euro. Zodra je de huur hebt betaald en twee keer boodschappen hebt gedaan, sta je alweer rood.

Dan moet je de creditcard nog aflossen. Waardoor je nog dieper in het rood komt.

Een op het oog vrij hopeloze situatie. Geen zorgen, een oplossing is dichterbij dan je denkt.

lening oversluiten
Rekenvoorbeeld maandlasten en bestedingsruimte, voor en na creditcard aflossen en lening overzetten naar andere bank.

Creditcard Schuld Oversluiten

Sluit nu je creditcard schuld over en werk je roodstand weg door één nieuwe lening af te sluiten van 5000, 7.500, of 12.500 euro, afhankelijk van jouw situatie.

Zorg in elk geval dat je een positief saldo voor je dagelijkse bestedingen overhoudt na het voldoen van alle openstaande schulden en betalingen.

Zodra je nu je salaris ontvangt, hoef je maar één lening af te lossen. Het maandbedrag is lager dan wat je voorheen in totaal moest betalen. Dat is een hele opluchting. Je kunt zelfs wat sparen voor de vakantie! En je hoeft nooit meer nee te zeggen, want je salaris, dat gaat er in de loop van de tijd alleen maar op voorruit.

Zoals je kunt zien in bovenstaande tabel, is het vervelende van roodstand is dat je deze doorgaans binnen 3 maanden moet aanvullen. Dat geeft een forse druk op de maandlasten.

Door alles onder te brengen in een persoonlijke lening met een lange looptijd van 60 maanden (dat is vijf jaar) creëer je de financiële ruimte die je rust geeft en waardoor je weer rond kunt komen elke maand.

Vijf jaar lijkt misschien lang, maar bedenk dat je met een eenmalige meevaller zoals een belastingteruggave, of vakantiegeld, de hele lening voortijdig kunt aflossen als het een keer meezit.

Doorlopend Krediet Omzetten Naar Persoonlijke Lening

Jouw doorlopend krediet omzetten naar een persoonlijke lening geeft duidelijkheid. Het is de juiste route om de openstaande schuld af te lossen.

Een doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening betekent dat je niet meer kunt opnemen uit de lening. Alles wat je aflost daar ben je dan ook echt van af.

Jouw flexibel krediet oversluiten naar een persoonlijke lening met een vaste looptijd geeft financiële rust.

Oversluiten Doorlopend Krediet of Geld lenen? Schulden afbetalen! Neem nu actie.

Lening Oversluiten en Verhogen

Lening oversluiten vergelijken: Vergelijk zelf de looptijd, rente, en nieuwe maandlasten voor het leenbedrag dat je nodig hebt om al je bestaande leningen over te sluiten.

Je lening oversluiten en verhogen kan bij de volgende drie aanbieders van persoonlijke leningen.

[wptb id=5922]

Een persoonlijke lening oversluiten laagste rente aanbod krijg je vanzelf na het selecteren van een leenbedrag en maandoflossing bij één van bovenstaande lening verstrekkers.

Je lening oversluiten en schulden afbetalen met een lening geeft je financiële rust. Je schulden aflossen met een lening – en je lening oversluiten en bijlenen – geeft je bovendien een financiële buffer zodat je nooit meer rood komt te staan en weer leuke dingen kunt doen.

Bekijk direct hoeveel je kunt besparen op je maandlasten met jouw nieuwe persoonlijke lening.