Vergelijk Energieleveranciers

Gas en licht vergelijken

Er zijn wel dertig energieleveranciers. Welke moet je nu kiezen? Om het makkelijker te maken en je te helpen met een flinke besparing hebben we deze app beschikbaar gemaakt voor jou.
Je kunt hier online alle energietarieven vergelijken, alleen stroom of alleen gas. Of je nu de flexibiliteit wilt van direct opzegbaar, of de zekerheid van een meerjarencontract. Hier vind je snel en makkelijk welke energieleverancier bij je past.

Overstappen energieleverancier

Energietarieven vergelijkenWil je de goedkoopste energieleverancier vinden op basis van jouw gemiddeld gasverbruik of wil je groene stroom en ga je voor duurzame energie?

Vergelijk energie online met deze gratis tool. Laat je niks wijs maken door verkopers aan de telefoon en zeker niet als ze aan de deur staan.

Als je wilt overstappen van energieleverancier is dat iets waar je even goed voor moet gaan zitten met een helder overzicht van alle opties. Hier krijg je precies dat overzicht van alle energieleveranciers. Verkopers werken altijd voor één baas en dat is meestal niet de beste energieleverancier.

Hou er ook rekening mee dat, ook al ga je een contract aan voor één, drie of zelfs vijf jaar, dat het altijd goed is om jaarlijks deze tool te gebruiken om te kijken of je niet ergens ander beter uit bent.

Als je ergens op kunt besparen dan zijn het wel de kosten voor gas en licht. Na de woonuitgaven voor huur of hypotheek is je energierekening de meestal de grootste kostenpost.

Selecteer de beste energieleverancier op basis van jouw eigen gegevens

Start de gratis online app en selecteer de beste energieleverancier op basis van jouw eigen gegevens, je duurzaamheid wensen en het type contract dat het beste bij je past.

Energietarieven vergelijken is nu wel heel makkelijk. Vul je adres en je Stroom en Gasverbruik in. Vink enkele keuzes aan zo krijg je automatisch de lijst met actuele aanbiedingen en uiteraard de meest goedkope energie bovenaan.