Goedkoop Internet en TV met Alles in 1

Alles in 1 vergelijken – Wil jij voortaan goedkoop internet en tv?

Doe de gratis postcodecheck en zie automatisch de beste internetprovider die bij jou beschikbaar is bovenaan!

Met deze online tool is internet vergelijken makkelijk. Kies alles in 1, dat is internet, tv, bellen, of internet en tv, of alleen internet. Net wat jij wilt.

  • internet vergelijken
  • internet en tv
  • alles in 1 pakket
  • Internet tv bellen

Alleen internet vergelijken

Automatisch worden de in jouw straat beschikbare aanbieders getoond en kun je voorkeuren aanvinken. Voor internet kies je bijvoorbeeld uit Glasvezel + kabel/dsl, of alleen glasvezel, of alleen dsl. De snelheid varieert van 50 mb tot supersnel vanaf 200 mb en hoger.

Internet tv bellen
Wil je ook bellen in je pakket? Geef dan aan of je weinig, vaak of veel belt. Er zijn ook providers die onbeperkt bellen aanbieden.

Voor televisie kun je kiezen uit alle reguliere zenders, opnemen, uitzending gemist of meerdere tv’s. Zo krijg je met een druk op de knop de beste deals die vandaag geldig zijn in een handig overzicht.

Let er goed op hoeveel zender er bij het aangeboden pakket zitten. De reguliere zenders zoals Nederland 1, 2 en 3 zitten er altijd wel bij. Nu zijn dat natuurlijk de NPO-zenders. Maar hoeveel leuke extra kanalen krijg je erbij? Dat loopt uiteen van enkele tientallen, tot honderd, en soms zelfs zo veel als 207 zenders.

Goedkoop internet en tv
Voor wie echt goedkoop internet en tv zoekt is het een must om tenminste een keer per jaar deze vergelijker te gebruiken om te checken of er nieuwe aanbiedingen zijn waardoor je nog voordeliger uit bent. Het is ten slotte een uitgave die elke maand weer terugkeert. Overstappen is vaak echt de moeite waard.

Sla deze pagina op in je favorieten voordat je verder gaat met je internet abonnement vergelijken. Je kent dat bookmark sterretje vast wel naast je browserbalk, toch? Gelukt!

Vergelijk dan nu direct online de providers met een alles in 1 pakket. Succes verzekerd, hiermee ga je flink besparen.

Alles in 1 vergelijken