Zorgverzekering Vergelijken

Een zorgverkering vergelijken doe je meestal als je 18 wordt of op jezelf gaat wonen, of aan het einde van elk kalenderjaar in november of december als je mag overstappen naar een andere zorgverzekering.

Start Real time aanbod Zorgverzekering Vergelijken

Vele mensen blijven jarenlang bij één en dezelfde zorgverzekeraar. Als je eenmaal klant bent wordt de premie telkens een beetje hoger. Het aanbod van de basisverzekering is bij wet gelijk voor iedereen, dus het is zeer de moeite waard om telkens over te stappen naar de goedkoopste zorgverzekering.

Vergelijk nu alle premies voor je zorgverzekering

Om altijd de actuele tarieven van alle zorgverzekeringen te kunnen vergelijken is er een vergelijkingssite zorgverzekering aangemaakt in samenwerking met DSC finance. De tarieven en aanbiedingen worden live bijgewerkt. Het is een online app die je gratis online kunt gebruiken. Je hoeft dus geen app te installeren or iets de downloaden.

zorgverzekering vergelijken
• vergelijk zorgverzekering
• goedkoopste basisverzekering
• goedkoopste zorgverzekering
• tandartsverzekering vergelijken
• studenten zorgverzekering vergelijken
• zorgpremie vergelijken aanvullend pakket

Goedkoopste zorgverzekering of aanvullende dekking

Het is aan jou of je de goedkoopste zorgverzekering neemt met alleen de basisdekking of een aanvullende zorgverzekering.

Wij geven geen oordeel over de pakketten van de zorgaanbieders. Ook kunnen en willen we niet in jouw portemonnee kijken.

Kies gewoon zelf de zorgverzekering die het beste bij je past. Deze app helpt je jouw maandelijkse ziektekosten vergelijken op ene eenvoudige en overzichtelijke manier zoals je van ons gewend bent.

Kies nu jouw nieuwe zorgverzekering

Open de online webapp en kies de zorgverzekering die bij je past in drie simpele stappen.

1 Kies de hoogte van je verplichte eigen risico
2 Geef aan of je de tandarts / orthodontist wilt meeverzekeren
3 Selecteer aanvullende dekkingen voor Fysio, Bril, Alternatief, Medicijnen, of Vaccinaties

Bij elke keuze ie je maakt zie je direct live hoe de lijst met zorgverzekeringen wijzigt. Zo zie je direct hoe jouw keuze invloed hebben op de tarieven en actuele aanbiedingen in de zorgvergelijking. Reuze handig.

Kies nu jouw nieuwe zorgverzekering.