gratis WOZ-bezwaar

Verlaag je WOZ-waarde met een gratis WOZ bezwaar en bespaar 63 euro, 272 euro of zelfs 2.538 euro per jaar

Nadat ze bij gemeentes jarenlang bezwaren afhandelden in opdracht van de lokale overheid zijn deze slimme taxateurs en juristen voor zichzelf begonnen en hebben onze kant gekozen om met een gratis WOZ bezwaar samen de strijd aan te gaan tegen hun voormalige werkgevers.

Voor gemeentes helpen hoge WOZ -waardes met het spekken van de gemeentekas. Als de waarde van jouw huis te hoog is ingeschat kost je dat dus klauwen met geld.

Heb je ook een aanslagbiljet van de gemeente gekregen voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelasting? Ik weet het, dat is even schrikken.

Maak nu bezwaar!

Let wel op dat je bezwaarschrift binnen zes weken moet zijn ingediend.

Hoe maak je bezwaar tegen WOZ?

Simpel en zo gepiept als je het overlaat aan de professionals van Bezwaarmaker. Ze versturen geen standaard voorbeeldbrief bezwaar WOZ maar analyseren het taxatieverslag en onderbouwen een lagere WOZ-waarde met de huizen verkoopgegevens uit jouw gemeente. Jij hoeft je alleen maar aan te melden en het werk over te laten aan mensen voor wie dit dagelijkse kost is.

• Vul je gegevens in
• Onderteken twee documenten
• Bezwaarmaker controleert taxatieverslag
• Bezwaarmaker onderbouwt lagere WOZ-waarde op basis van verkoopcijfers
• Bezwaarmaker vergelijkt jouw zaak met WOZ-beroepsprocedures
• Bezwaarmaker dient bezwaar tegen WOZ-waarde namens jou in
• Evaluatie en in overleg (gratis) beroepsprocedure

Wat levert de WOZ-waarde aanvechten op?

Een bezwaar WOZ-waarde levert tussen de 63 en 2.538 euro op aan besparingen als de waarde wordt aangepast. Gemiddeld gaat het om 272 euro per jaar.

Als je zeven jaar lang in hetzelfde huis te veel belasting betaalt komt dat neer op 1.904 euro. Als je eenmaal gesetteld bent en over een periode van 30 jaar kijkt, hebben we het over 8.160 euro.

In een extreem geval kan je door een te hoge WOZ-waarde tienduizenden euro’s te veel belasting betalen. Over een periode van dertig jaar betaal je dan 76.150 euro te veel aan belastingen.

Bezwaar WOZ waarde voorbeeld

De WOZ-taxateurs van Bezwaarmaker kennen de jurisprudentie over het bezwaar maken tegen WOZ. Dat zijn alle uitspraken van de rechter in vergelijkbare zaken vanuit het hele land.

Door deze vakkennis, inzicht in hoe gemeentes werken, en praktijkervaring als WOZ-taxateurs nemen je kansen flink toe als je deze mensen inschakelt.

Bedenk voordat je zelf met een voorbeeldbrief bezwaar WOZ gaat prutsen dat je een lang en mogelijke stressvol traject in gaat dat zoveel mogelijk wordt gerekt door de gemeente en ook nog eens kan uitmonden in een hoger beroep.

Nou is een afwijzing van een bezwaarschrift altijd mogelijk, en hoger beroep een logische vervolgstap, maar als je een betere kans hebt om het in een keer goed te regelen moet je die niet laten liggen.

Bovendien is de bezwaarprocedure via bezwaarmaker.nl gratis voor particulieren. Waar verdienen ze dan mee? Juist, aan het indienen van bezwaarschriften voor bedrijven en vastgoedinvesteerders met meerdere huizen.

Voor jou kost het niets. Als het bezwaar resulteert in een lagere WOZ-waarde draait de gemeente volgens de wet op voor de kosten. Blijft een aanpassing uit, dan zijn de kosten van de procedure voor bezwaarmaker.nl, je hebt dus letterlijk niets te verliezen.

Maak binnen zes weken bezwaar

Aanmelden voor een gratis WOZ bezwaar is heel simpel. Met je aanslagbiljet bij de hand ben je in twee minuten klaar. Vul je gegevens in, zet een paar krabbels en laat alles verder over aan Bezwaarmaker.

Let op! Je moet binnen zes weken bezwaar maken, dus de tijd dringt.

Meld je direct aan zodat het bezwaarschrift nog in behandeling kan worden genomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.