bezwaar maken boete

Heeft Bezwaar Maken Boete Zin?

Heeft zelf bezwaar maken tegen een verkeersboete zin? Een advocaat inhuren is onbetaalbaar, die rekenen soms wel honderden euro’s per uur. Dus dan ga je het toch snel zelf proberen.

Bezwaar Maken Boete

Als je een boete krijgt, heb je zes weken de tijd om bezwaar te maken bij het CJIB. Als particulier heb je weinig kans van slagen tegen de overheid, maar als je gebruik maakt van de expertise van een specialist die zich fulltime bezighoud met het aanvechten van verkeersboetes dan sta je er veel beter voor.

Een advocaat inhuren voor een boete is duurder als de boete zelf hoor ik je denken. Nou dat valt dus reuze mee. Mark Bergers is gespecialiseerd in wetgeving voor verkeerszaken en heeft al duizenden zaken gewonnen.

Een garantie om jouw boete kwijt te laten schelden is er nooit, maar als jij voor jezelf kunt uitleggen waarom je de boete niet had moeten krijgen, dan is het de moeite waard om de boete aan te vechten.

Verkeersboete aanvechten

verkeersboete aanvechtenGa het niet zelf proberen, want als je bewaar niet wordt ingewilligd dan ben je af. De kosten van een hoger beroep zijn het vaak niet waard.
Mark en zijn team van gespecialiseerde juristen winnen één op de drie zaken. Vanwege het grote volume aan bezwaren dat zij indienen, kunnen ze dit nu volledig online als standaard dienst aanbieden voor het ongelofelijk bedrag van €12,99 voor de gemaakte onkosten.

Je kunt jouw bezwaar volledig volgen met een uniek track en trace systeem. Als de beslissing niet gunstig uitpakt, gaan ze ook nog zonder extra kosten je verkeersboete aanvechten in hoger beroep voor jou!

Als ze je zaak winnen, krijg je binnen 6 weken het boetebedrag terug van het CJIB.

Dien nu jouw boete in en laat het bewaar maken over aan dé specialist op het gebied van verkeersboetes.