Mijn CBM Lidmaatschap

5.95

Meld je aan en word lid van Mijn CBM voor leden. Het onafhankelijke platform voor particuliere Curatele, Bewind en Mentorschap.

Mijn CBM voor leden is hét platform voor Particuliere Curatele, Bewind en Mentorschap.

Op Maandag 22 juli 2024 zijn we oficieel van start gegaan met de vernieuwde versie van ons platform dat voortkomt uit een facebook groep met 838 leden en nu verder gaat op dit platform in eigen beheer om niet langer afhankelijk te zijn van facebook (en advertenties).

Door deze professionalisatie kan het voortbestaan van het platform worden verzekerd en kunnen we op termijn professionele ondersteuning gaan inschakelen voor wie een beetje exta hulp nodig heeft, maar niet de verantwoordelijkheid wil overdragen.

Word ook lid!

Introductie Mijn CBM voor Leden (Tekst uit de Video)

Ik wil jullie bij deze het vernieuwde platform voor particuliere bewindvoerders laten
zien.

Mijn CBM voor leden kun je bereiken via de website mijncbm.nl. Dit is een
onafhankelijk ledenplatform voor particuliere curatoren bewindvoerders en mentoren.

Via deze pagina kun je direct doorgaan naar een aantal fora. Je kunt hier inloggen of je aanmelden als je nog geen lid bent.

Als je op de login knop klikt kom je op deze pagina terecht, hier kun je inloggen met Facebook als je daar al toevallig bent ingelogd of via je e-mail. Dan voel je je e-mailadres in en dan krijg je een link om te klikken in je e-mail en daarna wordt je doorgestuurd naar het platform.

Het ziet er zo uit. Op de voorpagina zie je de nieuwste berichten
en hier in deze zijbalk kun je naar de diverse onderwerpen gaan.

Alles voor mentorschap staat hier. Er is een apart deel voor bewindvoering en ook een kanaal – zoals dat dan heet – voor alles over curatele.

Het zou wel leuk zijn als je jezelf ook even voorstelt hier.

Je vind ook allerlei informatie in de vorm van instructievideo’s hier vind je bijvoorbeeld eh video’s over hoe je het papieren formulier kunt invullen voor de rekening van verantwoording daar staat een video die ik zelf een keer heb opgenomen en is deze met de laatste versie van het formulier om Downloaden en uit te printen en er staat er een van een een bewindsbureau.

Bewindsbureau Midden Nederland heeft deze instructievideo gemaakt voor het
invullen van het papieren formulier. Tegenwoordig wil de rechtspraak graag dat alle uitvoerders gebruik gaan maken van het digitaal indienen van de rekening en verantwoording en daarvoor staat staat hier de uitleg ook.

Digital verslag indienen dat heet nu Mijn Rechtspraak CBM.

Dit is de nieuwste video Daarnaast is er ook… wacht, hierboven is de nieuwste video over Mijn CBM en daaronder staat nog een oudere versie van toen het platform nog Mijn Bewind heette. Deze video is nog steeds relevant voor het online indienen van het verslag.

Daarnaast staat er een uitleg voor de rekenhulp in Excel voor het invullen van
de rekening en verantwoording.

Tot slot staat er ook de informatie van de rechtsspraak met de overige informatie staat hier georganiseerd in een serie van video’s en bijbehorende documenten. PDF
bestanden bijvoorbeeld hier deze eerste video gaat over het inloggen op het afgesloten Platform van de rechtspraak en daarbij staat in het kort enkele notities over de inhoud van de video waar het over gaat zodat je snel kunt zien of het voor jou interessant is om die video te bekijken of niet. Als bijlage vindt je hier ook
bijvoorbeeld snel starten als je snel alles wil doornemen.

Aanmelden bij Mijn CBM voor Leden

Om lid te worden van dit vernieuwde platform kun je je aanmelden op
verschillende manieren

Zelfde aan knop staat hier op de ledenpagina en informatie over het Lidmaatschap staat ook op ncfi.nl.

Om je te registreren kies je een maandabonnement of een jaarabonnement en het is een kwestie van je voor- en achternaam plus e-mailadres invullen. Meer gegevens
zijn niet nodig en mocht je de Rekenhulp nog niet hebben dan kan je die met korting meebestellen.

Vervolgens met iDEAL betalen.

De prijs is vastgesteld voor een heel jaar op het wettelijk uurtarief voor bewindvoering. Dat tarief is €93,90 voor 1 uur professionele bewindvoering.

Voor dat bedrag kun je dus een heel jaar lang toegang krijgen tot het platform.

P.S.

Omdat de prijs voor niemand een belemmering mag zijn. Hebben we eind augustus het tarief naar beneden aangepast. Geen €93,90, maar €59,95 per jaar. Dit kunnen we gelukkig doen vanwege het aantal aanmeldingen. Hoe meer leden er zijn, des te beter!

Per maand betaal je voortaan geen €8,95, maar €5,95.

Per maand is het lidmaatschap €5,95. Op die manier hoop ik dat het laagdrempeliger wordt om toegang te krijgen tot wat extra hulp.

Word nu lid van Mijn CBM voor leden!

Mijn CBMMijn CBM Lidmaatschap
5.95