Lender en Spender voor Investeerders

Lender en Spender Investeren

Investeer in Nederlandse consumenten leningen met Lender en Spender

Doe de investeerderstest.

Investeren in leningen bij Lender en Spender geeft je een aantrekkelijk netto rendement tot wel vier procent. Dat krijg je tegenwoordig niet meer op een spaarrekening!

Natuurlijk is er een LenderSpender risico, maar om dat te minimaliseren is er automatische spreiding van leningen aan Nederlandse consumenten met een hoge kredietwaardigheid. De meerderheid komt ook gewoon in aanmerking voor een lening bij een bank. Maar waarom zou je via een bank lenen, als het ook zonder tussenkomst van een derde partij kan? Dat is voor iedereen beter.

• Aantrekkelijk Netto Rendement tot 4%
• Laag Risico
• Weten waar je in investeert

Lender en Spender Investeren

Sinds 2017 is Lender & Spender uitgegroeid tot een investeerders platform met meer dan 3600 investeerders die gemiddeld € 13.889 uitlenen. Investeren met weinig geld kan al vanaf 100 euro. In 2021 wint peer to peer investeren in leningen flink aan populariteit, vanwege de negatieve spaarrentes en hoge risico’s op volatiele aandelenmarkten.

Geld investeren zonder risico bestaat niet. Maar uit de Lender en Spender ervaringen lijkt het erg mee te vallen, ondanks de Coronacrisis. Van de 50 miljoen euro die is uitgeleend, werd maar 48 duizend euro afgeboekt. De uitbetaalde rente bedraagt bijna anderhalf miljoen euro.

Het netto rendement, na aftrek van de kosten, blijft met 3,77% in september 2021 behoorlijk concurrerend.

Nederlandse Crowdfunding

peer to peer lenen particulier
Je wilt je geld goed investeren. Ontdek Lender en Spender.
Waar in te investeren? Je wilt je geld goed investeren, daarom is gespreid beleggen belangrijk. Als je gaat investeren in leningen voor woningverbetering of de financiering van een auto, vergeet dan niet om geld over te houden om zelf te investeren in je huis en je mobiliteit.

De consumenten leningen (p2p leningen) waarin je kunt investeren worden op één hoop gegooid en verdeeld over de investeerders. Het is dus niet zo dat je één op één het risico loopt dat jouw betalingen niet op tijd worden overgemaakt.

Bekijk hier de demo, dan kun je zelf zien hoe het investeerders platform werkt. Je hebt realtime inzicht in je investering, en kunt eenvoudig inleggen en opnemen.

Je kunt beginnen met eenmalig 100 euro, of maandelijks een bedrag investeren in leningen. Alle winsten wordt automatisch ingelegd, zodat je rente op rente ontvangt, maar je hebt alle vrijheid en het gemak om bedragen op te nemen.

Geld uitlenen was nog nooit zo makkelijk. Begin nu ook met P2P investeren bij Lender en Spender en laat de banken voor wat ze zijn met hun negatieve rentes.