SAVEDO Deposito Sparen in de EU

SAVEDO is een online bemiddelaar voor deposito’s bij banken in andere lidstaten van de Europese Unie. De in 2014 door Christian Tiessen in Duitsland opgerichte online bank heeft sinds 2016 een Nederlandse vestiging in Amsterdam aan de Weteringschans. SAVEDO ontleent haar bankvergunning aan de Duitse FinTech Group Bank AG en heeft een AFM-vergunning voor het bemiddelen in Spaarrekeningen.

depositie spaarrentes savedo
Online overzicht met actuele spaarrentes van bij SAVEDO aangesloten banken uit Europese Unie lidstaten die vallen onder het deposito grantiestelsel.
Aanmelden bij SAVEDO
Kies een deposito uit het spaaraanbod en klik op “Ga verder”. Registreer uw emailadres en wachtwoord in de beveiligde en versleutelde banking omgeving op savedo.nl. Volg de stappen en vul uw aanvraag online in. Print deze voor ondertekening en stuur deze per post of email met eventuele aanvullende documenten.

Identificeren
Via mijnafspraak.nl bepaalt u waar en wanneer er iemand langs komt van de AMP groep om eenmalig uw identiteit te controleren.

Deposito openen
Voor de inleg van uw Europese deposito’s ontvangt u een gratis spaarrekening. Omdat SAVEDO commisies ontvangt voor haar bemiddeling in de deposito’s, kan zij deze IBAN-rekening gratis aanbieden.

Krijg toegang tot de beste spaarproducten van banken in Europese lidstaten die wel een hoge rente geven!

Aangesloten banken zijn Atlantico en BNI in Portugal, CKV Spaarbank in België, Imprebanca in Italië, J&T Banka in Tjechië, KentBank in Kroatië en Privatbanka in Slowakije. Bekijk het actuele spaaraanbod en vergelijk spaarrentes in combinatie met de gewenste inleg en looptijd.

Deposito Garantie tot €100.000,- bij alle SAVEDO banken

In alle EU-lidstaten is de deposito garantie tot €100.000,- in de wet geregeld. Dit betekent dat mocht een van de aangesloten banken failliet gaan, u uw inleg binnen 20 werkdagen gegarandeerd terugkrijgt. In Portugal en Tjechië is dit vooruitlopend op toekomstige wetgeving zelfs al vastgesteld op zeven werkdagen.

Vaste rente
Profiteer ook van de zekerheid van een vaste rente voor elk ingelegd deposito. Na afloop van de looptijd wordt het bedrag automatisch teruggestort op uw SAVEDO rekening en kunt u dit vrij overmaken naar uw betaalrekening of opnieuw inleggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.