ABN AMRO Bank

De ABN AMRO Bank is een Nederlandse bank die op internationaal niveau producten aanbiedt. De bank is in bezit van de ABN AMRO Group en tijdens de kredietcrisis is de voormalige Fortis bank hierin opgegaan. De bank heeft momenteel rond de 5 miljoen particuliere klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, verzekeringen, hypotheken en zakelijke producten aan. Ook biedt de bank een creditcard aan. De creditcard die deze bank aan hun klanten aanbiedt is van Mastercard. De bank is oorspronkelijk in 1824 opgericht. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en heeft op dit moment ruim 20.000 medewerkers.

Betaalrekeningen ABN AMRO Bank

Impressie web portaal ABN AMRO Bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

De bank heeft in het verleden veel verschillende betaalrekeningen aan haar klanten aangeboden. Op dit moment zijn er vier verschillende soorten betaalrekeningen bij ABN AMRO. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

Als jij op zoek bent naar een bank die andere producten aanbiedt dan bovengenoemde of als je verschillende banken met elkaar wilt vergelijken, dan kun je op deze pagina meer informatie vinden over banken. Ook kun je op die pagina meer informatie vinden over betalen en pagina’s van andere banken en betalingsverwerkers.

Klanten beoordelen de spaarrekening van bovengenoemde bank met een gemiddeld cijfer 6,6. Bent jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.