ASN Bank

De Algemene Spaarbank voor Nederland, oftewel afgekort de ASN Bank, is een bank die zich onderscheidt door zich te focussen op verantwoord en duurzaam bankieren. De ASN Bank investeert het geld van hun klanten namelijk niet in kinderarbeid, dierenleed, wapenhandel, zware industrie, enz. De bank heeft ruim 645.000 klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en zakelijke producten aan.

De bank biedt ook een creditcard aan. De creditcard die deze bank aan hun klanten aanbiedt is van Visa. De bank is in 1960 opgericht en sinds 2017 is de bank onderdeel van de Volksbank. Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag en op dit moment heeft de bank ongeveer 175 werknemers.

Betaalrekeningen ASN Bank

Impressie web portaal ASN Bank met toegang internetbankieren en productinformatie

Deze bank biedt naast spaarrekeningen ook betaalrekeningen aan. Er zijn op dit moment vier verschillende soorten betaalrekeningen bij ASN. Een rekening openen kan bij een van de bankfilialen, thuis vanaf de PC en onderweg met een smartphone.

  • Bankrekening
  • Studentenrekening
  • Jongerenrekening
  • Juniorrekening

Als je op zoek bent naar een bank die andere betaalrekeningen of andere producten aanbiedt of als je banken met elkaar wilt vergelijken, dan kun je op deze pagina meer informatie en de pagina’s van andere banken vinden. Ook kun je op die pagina meer informatie vinden over verschillende financiële instellingen.

Klanten beoordelen de ASN spaarrekening met een cijfer 8,4. Bent jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.