bunq

Bunq is de meest nieuwe bank en misschien wel de modernste. Bunq is namelijk geen conventionele bank maar een betaalapp met bankvergunning van De Nederlandsche Bank. De app is opgericht in 2012. De app is onafhankelijk, wat betekent dat er bijvoorbeeld geen IBAN’s nodig zijn aangezien betalingen via telefoonnummers en e-mailadressen gaat.

De bank is langzaam in Nederland aan het groeien, maar is op dit moment ook in Oostenrijk en Duitsland actief. Momenteel heeft hij ongeveer 10.000 klanten maar precieze cijfers heeft de bank (nog) niet gepubliceerd. De bank biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen en zakelijke diensten aan. Ook biedt de bank een creditcard aan. De creditcard die de bank hun klanten aanbiedt is van Mastercard.  Op dit moment heeft de online bank rond de 60 medewerkers, maar dit aantal groeit gestaag.

Betaalrekeningen bunq

Impressie web portaal bunq met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er zijn op dit moment twee verschillende soorten betaalrekeningen bij deze bank af te sluiten. Een rekening openen kan online, vanaf een smartphone. Het enige wat je nodighebt is een ID en een Nederlands woonadres.

  • Bunq Pack
  • Bunq Premium

Omdat de bank nog zo nieuw is, zijn er nog niet genoeg klantenbeoordelingen. Heb jij ervaring met deze moderne bank? Raad je de bank en de betaalrekeningen aan anderen aan? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.