DHB Bank

De DHB Bank is een Nederlandse bank en dochtermaatschappij van Halkbank, een Turkse bank. DHB staat voor Demir-Halk Bank, en is een relatief kleine bank. De bank is in het begin begonnen in Nederland maar heeft tegenwoordig ook vestigingen in Duitsland en België.

De bank biedt vooral zakelijke producten, zoals handelskredieten aan, maar andere producten voor particulieren worden ook door de bank aangeboden en worden steeds populairder. De bank biedt hun klanten niet alle producten aan, zo biedt hij geen creditcard aan. De DHB Bank is in 1992 opgericht, heeft tegenwoordig 110 werknemers en het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. De bank heeft ook kantoren in andere landen.

Betaalrekeningen DHB Bank

Impressie web portaal DHB bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

De bank biedt op dit moment geen betaalrekeningen aan. Wel biedt de bank verschillende spaar- en depositorekeningen aan haar klanten aan.  Een dergelijke rekening kan online geopend worden via de website van de bank.

Ben jij op zoek naar een bank waar je een betaalrekening af kunt sluiten? Of ben je op zoek naar een bank die andere producten biedt? Dan kun je op deze pagina meer informatie vinden over banken en betalingsverwerkers. Op de pagina kun je ook informatie vinden over andere banken zodat deze eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Klanten beoordelen de spaarrekening van deze bank met een gemiddelde van cijfer 6,7. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.