ING Bank

De ING Bank is een van origine Nederlandse bank die internationaal actief is. ING staat voor Internationale Nederlanden Groep en ontstond in 1991 door een fusie van de NMB Postbank Groep en verzekeraar Nationale Nederlanden.
De bank heeft 8,1 miljoen Nederlandse klanten en biedt onder andere betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, levensverzekeringen en pensioendiensten aan. Ook biedt de bank een creditcard aan. De creditcard die de bank hun klanten aanbiedt is van Mastercard. De bank is oorspronkelijk opgericht in 1881 en is tegenwoordig onderdeel van de ING Groep. De groep is internationaal werkzaam en heeft kantoren verspreid over verschillende continenten. Het hoofdkantoor van de bank bevindt zich in Amsterdam en op dit moment heeft de bank ongeveer 53.000 werknemers, waarvan ruim 13.500 in Nederland.

Betaalrekeningen ING Bank

Impressie web portaal ING Bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

De bank biedt verschillende spaarrekeningen maar ook betaalrekeningen aan haar klanten aan. Er zijn op dit moment twee verschillende soorten betaalrekeningen af te sluiten bij deze bank. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

  • ING Betaalrekening
  • Gezamenlijke ING Betaalrekening
  • Kinderrekening
  • Jongerenrekening
  • Studentenrekening

Als jij op zoek bent naar een bank die andere producten aanbiedt of als je verschillende banken met elkaar wilt vergelijken, dan kun je op deze pagina meer informatie vinden.

Klanten beoordelen de ING spaarrekening met een cijfer 7. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.