Knab

Knab is een internetbank en een dochteronderneming van Aegon. Deze bank, waarvan de naam van achter naar voren gelezen bank betekent, heeft als doel om klanten zelf over hun geld te laten beslissen door transparante producten en handige hulpmiddelen aan te bieden. Omdat de bank een online bank is, heeft de bank geen filialen en geen eigen pinautomaten. Pinnen kan bij de pinautomaten van andere banken en geld storten is vaak mogelijk via de filialen van andere banken, vaak komen hier wel stortingskosten bij kijken. Knab heeft momenteel meer dan 155.000 klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en zakelijke producten aan. De klanten van deze online bank kunnen bij het aanvragen van een creditcard kiezen uit American Express en Visa. Deze internetbank is opgericht in 2012 en onderdeel van het moederbedrijf AEGON Bank. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hoofddorp en op dit moment heeft de bank ongeveer 166 werknemers.

Betaalrekeningen Knab

Impressie web portaal Knab met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er zijn op dit moment twee verschillende soorten betaalrekeningen af te sluiten bij deze bank. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

Als jij op zoek bent naar een bank die andere producten aanbiedt of als je banken met elkaar wilt vergelijken, dan kun je op deze pagina meer informatie vinden.

Klanten beoordelen de spaarrekening van deze bank met een cijfer 8. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.