SNS Bank

De SNS Bank is een Nederlandse bank en onderdeel van de Volksbank. SNS is tevens de merknaam voor een groot deel van de activiteiten van de Volksbank en daarom komt de naam vaak voor.

Sinds 2013 is de bank volledig in handen van de Nederlands overheid maar op termijn wil de overheid de bank weer privatiseren. De bank biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen en hypotheekproducten aan. Ook biedt deze bank een creditcard aan hun klanten aan. De creditcard die de bank hun klanten aanbiedt is van Mastercard. Het hoofdkantoor van de SNS Bank bevindt zich in Utrecht en op dit moment heeft de bank ruim 3.300 werknemers in dienst.

Betaalrekeningen SNS Bank

Impressie web portaal SNS Bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

De rekeningen die de bank haar klanten aanbiedt, bestaan uit betaal- en spaarrekeningen. Er zijn op dit moment zeven verschillende soorten betaalrekeningen bij de bank. Een rekening openen kan eenvoudig bij een van de bankfilialen, thuis vanaf de PC en onderweg met een smartphone.

  • Betaalrekening SNS Betalen
  • Kinderenrekening
  • Jongerenrekening
  • Studentenrekening
  • SNS EU Betaalrekeningen
  • Gezamenlijke rekening
  • Rekening met gevolmachtigde

Als je op zoek bent naar een bank die andere producten aanbiedt of als je banken met elkaar wilt vergelijken, dan kun je op deze pagina meer informatie vinden. Ook kun je via de link informatie vinden over andere betalingsaanbieders.

Klanten beoordelen de spaarrekening van deze bank met een cijfer 6,8. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.