Triodos Bank

De Triodos Bank is een bank die zich richt op vernieuwend bankieren. De bank heeft vestigingen in meerdere landen en is zichtbaar actief in de ontwikkeling van duurzame energiebronnen, kunst en cultuur, milieubescherming, enz. De bank investeert het geld van zijn klanten in maatschappelijk verantwoorde, duurzame en lokale initiatieven. Deze initiatieven zijn op de website van de bank terug te vinden. De bank investeert dus niet in zaken als kinderarbeid, wapenhandel en zware industrie.

In 2009 werd de bank uitgeroepen tot de duurzaamste bank ter wereld. De Triodos bank heeft tegenwoordig bijna 700.000 klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en zakelijke diensten aan. De Triodos biedt hun klanten zelf geen creditcard aan, wel kun je bij een andere aanbieder een creditcard of prepaid creditcard aanvragen. Het hoofdkantoor van deze bank bevindt zich in Zeist en op dit moment heeft de bank ruim 1.250 werknemers.

Betaalrekeningen Triodos Bank

Impressie web portaal Triodos Bank met toegang internetbankieren en productinformatie.

De bank biedt naast spaarrekeningen ook betaalrekeningen aan. Deze bank biedt op dit moment één soort betaalrekening aan. Je kunt een rekening eenvoudig online openen. Je moet wel een betaalrekening bij een Nederlandse bank hebben.

  • Internet Betaalrekening

Ben je opzoek naar andere een bank die andere producten aanbiedt? Of wil je banken met elkaar vergelijken? Dan kun je op deze pagina meer informatie vinden.

Klanten beoordelen de spaarrekening met een cijfer 6,1. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.