Huishoudboekje in Excel is terug!

Om te laten zien hoe je het huishoudboekje in excel kunt downloaden in de webwinkel van het Nederlands Centrum voor Financiële Informatie is dit korte instructiefilmpje op youtube geplaatst.

De uitleg is hierboven te bekijken of direct op youtube via deze link: youtu.be/KYFwH_-C1n8

In de bestelprocudure hoeft u alleen maar naam en email op te geven, en niks af te rekenen om de download link op uw scherm te krijgen. De toegangslink wordt ook per email verstuurd.

Bekijk ook de uitgebreide productbeschrijving op onze site.

In een volgend filmpje laat ik een invulvoorbeeld van het excelblad zien.

2 gedachten over “Huishoudboekje in Excel is terug!”

 1. Beste Jeroen,
  Voor het eerst zie ik je informatie. Had ik deze maar eerder gevonden.
  Afgelopen jaar voor moeten komen ivm de opgave.
  Ze hadden vraagtekens!! Ik had echt alles erbij gedaan.(behalve bonnetjes, welke bewaard zijn)
  Ik wist niet wat er ging gebeuren en was echt niet blij hiermee.
  Alles natuurlijk ter goeder trouw ingevuld aangevuld met een hoop bijlages.
  Uitkomst was een paar maanden in de rats gezeten omdat ik blijkbaar te veel had opgegeven aan details.(dat hadden ze ook met een telefoontje kunnen doen!! hun antwoord is dat ik had kunnen bellen)
  Alle uitgaven had ik gespecificeerd. Ik had geen voorbeelden gevonden en deed wat ik dacht gebeuren moest. Nu opnieuw aan de slag met jouw informatie en als lijdraad jouw excel bestand, ‘Excelblad periodieke Rekening en Verantwoording bij Bewind’ gedownload.
  Mvg, Vader van onder bewind vallende zoon Rick.

  1. Beste Peter,

   Bedankt voor je reactie! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zo veel mensen gebruik zouden maken van mijn voorbeeld excel voor het indienen van de Rekening en Verantwoording bij Bewind.

   Ik heb het even opgezocht en ik zie nu dat er meer dan 300.000 meerderjarigen onder bewind staan en volgens de raad van de rechtspraak neemt dit aantal elk jaar fors toe.

   Ik heb daarom ook het voorbeeld excelblad voor de jaarrekening bij bewinvoering weer toegevoegd aan de webwinkel ncfi.nl/product/excelblad-periodieke-rekening-en-verantwoording-bij-bewind/ en hoop dat ik hier weer velen mee kan helpen.

   Het overzicht van alle excel downloads met het gratis reguliere huishoudboekje in Excel, en het Dynamisch Maandoverzicht voor gevorderden staat hier: ncfi.nl/winkel/

   Groeten,

   Jeroen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.