Nieuwe prijsvergelijkers

Goede prijsvergelijkers kunnen je helpen om vele tientallen euro’s op jaarbasis te besparen, daarom hebben we een webapplicatie aangemaakt met vergelijkers voor veel voorkomende vaste lasten. Via de pagina ncfi.nl/vergelijk heb je toegang tot de vergelijkers die je in de browser van ieder apparaat kunt gebruiken. PC, laptop, tablet of mobiel, dat maakt niet uit. Je hoeft geen app te downloaden, de vergelijkers staan volledig online, zijn klaar voor gebruik en worden automatisch bijgewerkt.

Er is al een vergelijker voor zorgverzekeringen, zodat je eenvoudig kunt uitzoeken wat voor u de goedkoopste zorgverzekering is. Vergelijk kabelaanbieders op basis van de beschikbaarheid in uw postcodegebied en persoonlijke voorkeuren. Bereken de kosten van uw uitvaart. Verlaag uw vaste lasten voor Gas en Licht door de Energie vergelijker in te vullen. Vergelijk auto- en of reisverzekeringen.

Welke vergelijker is voor jou het beste? We zouden het erg leuk vinden als je laat weten hoe veel je hebt kunnen besparen met onze vergelijkers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.