Aanvullende zorgverzekering

Wat is de Goedkoopste Zorgverzekering in 2021?

Zorgverzekering vergelijken
Kies snel de goedkoopste zorgverzekering
Probeer nu de online keuzehulp waarbij je met enkele klikken de best passende zorgverzekering voor 2021 kiest.

Wil je het korte antwoord, of het meest correcte antwoord? Als je simpelweg de basispremies vergelijkt van alle zorgverzekeringen, met een verplicht eigen risico van €385,- euro zonder vrije zorgkeuze dan kom je vanzelf uit bij een aantal verzekeraars die rond hetzelfde bedrag zitten.

Bijvoorbeeld Ditzo van A.S.R. voor €109,85 per maand, Bewuzt van VGZ voor €110,90 per maand, of ZieZo van Zilveren Kruis met een zorgpremie van €109,25.

Voor vele jongeren die net op zichzelf wonen is de goedkoopste zorgverzekering ook de beste. Het korte antwoord is dan eenvoudig; ga uit van €110,- per maand. Met een beetje mazzel kom je in aanmerking voor zorgtoeslag om de kosten van deze verplichte zorgverzekering te minimaliseren.

Laagste zorgpremie met verhoogd eigen risico

Het kan trouwens nog goedkoper door je eigen risico te verhogen tot €885,- dat is vijfhonderd euro meer dan het verplichte eigen risico voor de basisverzekering. Dit drukt je maandlasten verder tot ongeveer 90 euro per maand. Bewuzt van VGZ staat weer in het lijstje met goedkoopste zorgverzekeringen met €90,90 per maand. De zorgpremie voor 2021 van Just (CZ) is ook laag met €91,70 per maand. Gevolgd door Ditzo voor €92,35 per maand.

Bepaal je eigen risico en selecteer de goedkoopste zorgverzekering 2021 met de keuzehulp zorgpremie 2021.

Stap nu over voor de goedkoopste zorgverzekering 2021

vergoeding bril
Krijg elke jaar tot 200 euro of meer voor een nieuwe bril of lenzen met een aanvullende verzekering
De zorgpremies liggen erg dicht bij elkaar en je vraagt je misschien af of het wel de moeite waard is om over te stappen van zorgverzekering in december. Bedenk dat elk verschil over 12 maanden oploopt, en als je blijft hangen bij je huidige zorgverzekering, de premies steevast ieder jaar oplopen.

Het loont om ieder jaar voor afloop van het jaar te bekijken wat de beste aanbieding is. Nu is het moment om vrij van zorgverzekeraar te wisselen.

Wil je ook wel eens naar de tandarts, fysiotherapeut, of heb je een bril of lenzen? Dan is het verstandig om verder te kijken dan alleen de basisverzekering.

Met aanvullende verzekeringen

  • Krijg je tot €1000,- of meer vergoed van je Tandartskosten
  • Heb je Fysiotherapie geregeld voor 6 tot 36 behandelingen per jaar
  • Ontvang je spoedzorg op vakantie in het buitenland in Europa of Wereldwijd
  • Cash je een jaarbijdrage voor een nieuwe bril of lenzen tot 200 euro of meer
  • Claim je kosten voor alternatieve geneeswijzen tot €600,- of meer

Kies nu je nieuwe zorgverzekering voor 2021, bepaal je eigen risico en kies de aanvullende verzekering die bij je past. Ga er nu direct even voor zitten en bespaar enkele tientallen, zo niet honderden euro’s per jaar in enkele minuten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.