Vergelijk en Bespaar nu met de Prijsvergelijkers voor Vaste Lasten

vergelijk

Vergelijk Energieleveranciers

EnergieEr zijn een dertigtal aanbieders van Gas en Licht. Bekijk op basis van de gegevens van uw woning, uw keuze voor duurzaamheid en het soort contract welke het beste bij u past. Verlaag uw vaste lasten voor Gas en Licht met de Energie vergelijker.

Vergelijk Zorgverzekeringen

goedkoopste ZorgverzekeringAlle zorgverzekeraars leveren dezelfde zorg uit het basispakket. Hier is prijs het enige argument bij het maken van een keuze of als u overstapt voor het einde van het kalenderjaar. Bekijk nu met de vergelijker wat het effect is op de premie voor aanvullende pakketten of het nemen van een hoger eigen risico. Wat is de goedkoopste zorgverzekering?

Kies uw Kabelbedrijf

vergelijk KabelDoe de postcodecheck. De beschikbaarheid van kabel is afhankelijk van waar u woont. Met de vergelijker bekijkt u snel de beste opties op basis van uw gegevens en specifieke wensen. Internet, Bellen, TV of Alles-in-een. Wat is het voordeligste alles-in-één pakket?

Bereken de kosten van uw Uitvaart

Uitvaartkosten berekenenDe meeste mensen hebben geen idee wat een uitvaart nu precies kost. Deze handige tool helpt u bij het inschatten van uw uitvaartkosten op basis van enkele persoonlijke keuzes. Zo weet u wat uw uitvaart ongeveer kan kosten en of het afsluiten van een verzekering verstandig is. Bereken de kosten van uw uitvaart.

Vergelijk Autoverzekeringen

AutoverzekeringEen autoverzekering is nu eenmaal verplicht. Bekijk snel wat de best beoordeelde autoverzekeringen zijn, want niet alleen de maandelijkse kosten zijn belangrijk, maar bijvoorbeeld ook hoe snel schades worden afgehandeld. Autoverzekeringen vergelijken.

Prijsvergelijkers
Klik op bovenstaande links om de web applicaties te laden. Het kan enkele tellen duren om de meest recente gegevens op te halen van alle aanbieders.

Een wijziging in uw persoonlijke situatie is natuurlijk ook aanleiding om alle vaste lasten langs te lopen. Denk bijvoorbeeld aan ontslag, maar ook een nieuwe baan. Een verhuizing, als u gaat samenwonen of juist uit elkaar gaat. Een kindje op komst, of misschien gaan de kinderen juist op zichzelf wonen? In al dit soort situaties is het verstandig uw uitgavenpatroon kritisch te bekijken.

De bovenstaande prijsvergelijkers worden aangeboden in samenwerking met DSC Finance en vallen onder AFM-nummer 12042898. De informatie in de vergelijkers wordt automatisch bijgewerkt zodat u er van op aan kunt dat de getoonde informatie actueel is.

Vergelijk regelmatig uw vaste lasten om uw maandelijkse uitgaven te verlagen. Op jaarbasis kun je zo vele tientallen euros besparen. Het is een goede gewoonte op vaste momenten in het jaar al uw vaste lasten langs te lopen. Vaak is dat in oktober of november, als er nog tijd is om wijzigingen door te voeren voor het volgende kalenderjaar, of in een rustige periode gedurende het lopende jaar.