Vergelijk

Vergelijk regelmatig uw vaste lasten om uw maandelijkse uitgaven te verlagen. Op jaarbasis kun je zo vele tientallen euros besparen. Het is een goede gewoonte op vaste momenten in het jaar al uw vaste lasten langs te lopen. Vaak is dat in oktober of november, als er nog tijd is om wijzigingen door te voeren voor het volgende kalenderjaar, of in een rustige periode gedurende het lopende jaar.

Prijsvergelijkers

Een wijziging in uw persoonlijke situatie is natuurlijk ook aanleiding om alle vaste lasten langs te lopen. Denk bijvoorbeeld aan ontslag, maar ook een nieuwe baan. Een verhuizing, als u gaat samenwonen of juist uit elkaar gaat. Een kindje op komst, of misschien gaan de kinderen juist op zichzelf wonen? In al dit soort situaties is het verstandig uw uitgavenpatroon kritisch te bekijken.

De bovenstaande prijsvergelijkers worden aangeboden in samenwerking met DSC Finance en vallen onder AFM-nummer 12042898. De informatie in de vergelijkers wordt automatisch bijgewerkt zodat u er van op aan kunt dat de getoonde informatie actueel is.