Rabobank

De Rabobank is de grootste bank van Nederland. De bank staat ook wel bekend onder de afgekorte naam Rabo. Vanaf 1895 ontstonden kleine banken, de boerenleenbanken, die uiteindelijk samen de Rabobank zijn geworden. De bank is momenteel in handen van de Rabobank Groep en de bank heeft ook in het buitenland verschillende vestigingen.

Deze bank is uniek in het feit dat de organisatie bestaat uit coöperaties waarbij klanten lid kunnen worden. De bank heeft op het moment ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere klanten en biedt betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, hypotheken, pensioendiensten en zakelijke producten aan. De bank biedt ook een creditcard aan. De creditcard die deze bank hun klanten aanbiedt is van Mastercard. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht en op dit moment heeft de bank ruim 27.000 werknemers in Nederland.

Betaalrekeningen Rabobank

Impressie web portaal Rabobank met toegang internetbankieren en productinformatie.

Er zijn op dit moment zes verschillende soorten betaalrekeningen bij Rabobank. Een rekening openen kan bij een van de kantoren, thuis vanaf de PC en met een smartphone.

  • DirectPakket
  • BasisPakket
  • TotaalPakket
  • Rabo Jongerenrekening
  • Rabo StudentenPakket
  • Exclusieve rekening

Als jij op zoek bent naar een bank die andere producten aanbiedt dan de producten die hierboven genoemd zijn of als je banken met elkaar wilt vergelijken, dan kun je op deze pagina meer informatie vinden.

Klanten beoordelen de spaarrekening van deze bank met een cijfer 6,9. Ben jij het hiermee eens? Heb jij opmerkingen over de bank, de producten of de service? Plaats een reactie en deel deze goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.