Aangifteprogramma inkomstenbelasting 2017 beschikbaar

Belastingaangifte doen is leuker geworden. Makkelijk was het op zich wel, maar echt verstandig is het niet om klakkeloos het invulvoorbeeld van De Belastingdienst over te nemen. Een belastingadviseur in dienst nemen voor het invullen van uw aangifte kan soms verstandig zijn.

Als particulier of kleine zelfstandige mag u natuurlijk zelf aangifte doen. Maar er is nu ook een alternatief voor de belastingadviseur. Door gebruik te maken van het programma van Bokkz doe je aangifte alsof er een belastingadviseur naast je zit.

Regelingen en Toeslagen

Bokkz
Aangifte IB2017 is leuker met Bokkz. Bespaar gemiddeld 130 euro.
Zo geeft het programma aan wat de regelingen en toeslagen zijn waar je gebruik van kunt maken. Het is jouw goed recht om zo min mogelijk belasting te betalen en zo veel mogelijk voordeel te behalen uit dit soort regelingen. De taak van De Belastingdienst is om zo veel mogelijk belasting te innen.

De Belastingdienst heeft als taak zo veel mogelijk belasting te innen.

Gelukkig ondersteunt De Belastingdienst als overheidsorgaan wel dit aangifte programma. Door een koppeling kunt u direct via Bokkz uw aangifte versturen. Sinds de oprichting van het platform in 2012, tot en met de voorgaande aangifte over 2016 (IB2016) zijn er 87.274 aangiften verstuurd via het programma.

Bespaar gemiddeld 130 euro

De verwachting is dat Bokkz een flinke gebruikersgroei doormaakt in de eerste maanden van 2018 met het verwerken van de aangifte IB2017. De gemiddelde besparing per aangifte is 130 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.