Boeken over persoonlijke financiën

In de webwinkel van het Nederlands Centrum voor Financiële Informatie is een zeer beperkte selectie van vier boeken over persoonlijke financiën toegevoegd.

Veel lezers geven aan dat deze boeken zichzelf al terug verdienen in het eerste hoofdstuk.

De levering van de boeken wordt afgehandeld door bol.com, soms zijn er ook enkele tweede hands examplaren beschikbaar. Een versie voor een e-reader of leesapp voor uw tablet is vaak nog wat voordeliger.

Aanbevolen titels

Pensioen voor Dummies

Als blijkt dat deze titels van toegevoegde waarde zijn voor de bezoekers van deze site dan zullen er meer titels volgen. Aan de verkoop van deze boeken verdienen wij een klein percentage, hiermee draagt u bij aan de verdere ontwikkeling van deze website. Suggesties voor nog meer goede boeken over geldzaken horen wij graag!

1 gedachte over “Boeken over persoonlijke financiën”

 1. Beste Jeroen ,
  hou me ten goede ,jou bericht viel per ongeluk weg , heel erg bedankt voor je reactie , maar kun je me nog eens een mail sturen —
  het gaat om een meisje die ik onder me hoede krijg ,waarbij ik denk dat er niet veel bezit is ,gewoon een klein spaarrekening en de gewone onkosten ,daarom een eenvoudig formulier zou beter zijn .
  daarom de vraag ,om je advies etc ..
  sorry dat ik je nog eens deze vraag stel .een mail naar me te sturen hierover

  mvg urmila

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.