Eerste Editie Nieuwe Normbedragen komt over 2 Weken uit!

Er komt een nieuwe uitgave aan van het Nederlands Centrum voor Financiële Informatie (NCFI) en deze keer is het niet in de vorm van een website, maar in boekvorm. De eerste editie van het handboek Nieuwe Normbedragen zal als e-book in pdf worden uitgegeven via de webwinkel van het NCFI.

Er is overigens wel een aparte webpagina normbedragen.nl aangemaakt, voor een overzicht van de periodieke uitgaven van de Nieuwe Normbedragen. Het e-book Nieuwe Normbedragen 2018 is te bestellen in de voorverkoop tegen de introductieprijs van slechts €4,95 t/m 31 mei 2018.

De normale verkoopprijs komt op €12,50. Nog steeds geen groot bedrag, want het is juist de bedoeling dat het een toegankelijk naslagwerk wordt dat ieder jaar wordt herzien.

Normbedragen wat zijn dat?

Handboek Nieuwe Normbedragen 2018
Introductie: Nieuwe Normbedragen 2018
Er zijn allerlei (semi-) overheids instaanties die normbedragen, drempelwaardes, of de hoogte van een uitkering vaststellen. Soms wordt een bedrag vastgesteld om te kijken of u ergens recht op heeft, en soms gaat het om de hoogte van een bepaalde vergoeding. Tijdens het samenstellen bleek dat er veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van normbedragen, het is daarom een flink overzicht geworden. Voor deze eerste editie streven we er niet naar om volledig te zijn, maar uiteindelijk is het wel de bedoeling om een zo compleet mogelijk overzicht van normbedragen te publiceren.

Organisaties

Op basis van de huidige stand van zaken zullen er normbedragen worden gepubliceerd van de volgende organisaties:

Elk van deze organisaties stelt een of enkele normbedragen vast en of voeren regelingen uit waarbij er sprake is van periodiek vastgestelde bedragen.

Bestel de Nieuwe Normbedragen 2018 tegen de intruductieprijs en u ontvangt deze uiterlijk 31 mei per mail. Of uw geld terug, en de digitale uitgave alsnog zodra deze klaar is.

Als er meer dan 1000 exemplaren worden verkocht in de komende maanden, dan zal er begin 2019 ook een paperback versie beschikbaar komen.

2 gedachten over “Eerste Editie Nieuwe Normbedragen komt over 2 Weken uit!”

  1. jeroen ,
    ik heb een vraag ik heb een bewindvoering taak pas gekregen ,degene heeft geen bezittingen maar wel een kleine spaarrekening , en een uitkering , ik vraag me af bestaat er een eenvoudige formulier ,waarom alles eenvoudig ingevuld kan worden ,want het hele formulier heeft best wel veel kolomen die er echt niet toe doen , indien dit bestaat ,is het mogelijk dat je die naar me mail adres kunt verzenden , ik ben wat onhandig in …en zou hulp kunnen gebruiken …heb je een advies .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.