ondersteuning familiebewind

Ondersteuning Familiebewindvoerder

Hulp voor niet-professionele (Familie-) Bewindvoerder

Als familiebewindvoerder of niet-profesionele bewindvoerder heb je wel eens vragen over het indienen van de Rekening en Verantwoording bij de rechtbank.

Omdat ik mijn rekenhulp als download op mijn website heb geplaatst krijg ik regelmatig vragen, die ik soms wel, maar lang niet altijd kan beantwoorden.

Het bewindsbureau van de rechtbank is het aanspreekpunt voor een officiëel antwoord, maar er zijn veel vragen die andere bewindvoerders ook kunnen beantwoorden. Juist ook omdat ik er niet aan toe kom om alle vragen te beantwoorden, en omdat ik het ook niet altijd weet. Is dit hopelijk een plek waar bewindvoerders elkaar kunnen vinden.

Daarom heb ik een besloten facebook groep aangemaakt speciaal voor niet-profesionele bewindvoerders om tips en ervaringen als bewindvoerder te delen en mekaar te helpen waar dat kan.

facebook.com/groups/familiebewind/

Meldt jij je ook aan?

1 gedachte over “Ondersteuning Familiebewindvoerder”

  1. Goedemiddag,

    Ik ontvang graag ondersteuning bij het familiebewind. Ik woon in Rotterdam en kan hier niet snel in contact komen met een persoon/organisatie die mij hierbij kan ondersteunen. Heeft u ideeën?

    Gr. Diana

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.