facebook alles over geldzaken

Praat mee in onze Facebook Groep over Geldzaken

Nieuw! We hebben een Facebook Groep gemaakt voor alles over Geldzaken.

Naast onze pagina –hier liken aub– die voorlopig alleen maar de maandelijkse berichten betalingen het het bericht incassodata weergeeft, is er nu dus een heus platform waar je vragen kunt stellen en beantwoorden over alles wat met geldzaken te maken heeft.

geldzaken
Word lid van de officiele facebook groep over Geldzaken.

Veel weten meer dan één en we zijn er daarom van overtuigd dat er onder onze lezers ontzettend veel huis-tuin-en-keuken kennis is over alles wat met beslissingen over geld te maken heeft.

Iedereen heeft wel eens zijn twijfels, maar er zijn onderwerpen waar de een nu eenmaal meer van weet als de ander. Je hoéft geen financiel expert te zijn om mee te praten, maar het mág wel natuurlijk!

Stel hier je vragen zodat andere lezers kunnen reageren met tips en oplossingen. Het Nederlands Centrum voor Fianciële Informatie geeft zelf gene financieel advies. Maar we creeren wel de mogelijkheden om consument en financieel adviseurs dichter bij elkaar te brengen.

Juist daar waar het gaat om “niet complexe financiele producten” is een laagdrempelig platform als een facebook groep d eideale plek om dit soort vragen te stellen en onderwerpen te behandelen.

Vóór en dóór onze lezers

Dus heb je vragen over geldzaken? stel ze gerust! Weet je juist veel over een bepaald financieel onderwerp? Schroom dan niet om je voor te stellen (met links en al naar je eigen website, of praktijk) zodat onze groep uitgroeit tot een bloeiend platform voor alle vragen over Geldzaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.