Downloads: Huishoudboekje en Persoonlijke Financiële Balans

Het Huishoudboekje in Excel en de Persoonlijke Financiële Balans zijn weer beschikbaar om te downloaden! In verband van de migratie van de webwinkel van betaaldata.nl naar ncfi.nl waren deze downloads tijdelijk niet beschikbaar.

Gratis Huishoudboekje

Het Huishoudboekje in Excel heb ik zelf samengesteld omdat alle beschikbare gratis huishoudboekjes die je kon downloaden voor mij niet voldeden. Ik heb dit excelblad in de praktijk getest en het is inmiddels vele honderden keren gedownload. Pas het naar hartelust aan naar jouw behoeften en laat het ons weten als je er gebruik van maakt!

Vergelijkbare Excel templates zijn te koop voor tien tot twintig euro. De actuele verkooppwaarde is €9,95, maar voorlopig blijven we ons Huishoudboekje in Excel gratis aanbieden voor particulier gebruik.

Persoonlijke Financiële Balans

Voor wie toe is aan een volgende stap en geen zin meer heeft in bezuinigen is de Persoonlijke Financiële Balans een ideaal Excel blad voor één overzicht van je geldzaken. Dit Excel blad is gebaseerd op de lessen uit de bestseller Rich Dad, Poor Dad geschreven door Robert Kiyosaki, en in combinatie met eigen inzichten aangepast aan onze situatie hier in Nederland.

De Persoonlijke Financiële Balans laat je zien hoe de rijken omgaan met geld en je zult verstelt staan als blijkt dat je er beter voor staat dan je misschien denkt als je tot nu toe alleen maar kijkt naar inkomsten en uitgaven. Erg verhelderend en eenvoudig in zeven stappen te doorlopen.

De verkoopprijs van de Persoonlijke Financiële Balans is na vergelijkend marktonderzoek vastgesteld op €29,50. Om te vieren dat de downloads weer beschikbaar zijn op deze nieuwe site wordt dit excel blad tijdelijk tegen een sterk verlaagde prijs aangeboden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.